The Cullens* Yönetici
Mesaj Sayısı : 2501 Rap Puanı : 9 Kayıt tarihi : 03/07/09 Nerden : Forks
| Konu: Rob:GirlFriend Dergisi Röportajı C.tesi Ekim 03, 2009 1:19 pm | |
| GirlFriend Dergisi Röportajı
Saçların daha kısa ; bu nasıl oldu?
“kestim çünkü ben bir asiyim. bu o çılgınca şeylerden biri. Stüdyo sürekli” Fanlar seni dağınık , pis görmek istemiyor” derdi. “bende ” banane umrumda değil “derdim. sonra fanlardan biri ” ne kadar dağınık görünürse görünsün ondan hoşlanıyorum ” dedi. ” tamam, senin dağınık olman gerekiyor , kirli görünmeyi asla bırakma”
Heykel gibi olmak alışkanlık oldu
Bu yüzden kesmeyi istedim. kısa zamanda insanlar bunun benim “alametifarikam” olduğunu söylemeye başladı. .. tamam.. bundan kurtulmanın zamanı geldi…. :zuha
kitaplar genel olrak edward’ın ne kadar güzel olduğunu anlatıyor , bununla yaşamak sana nasıl hissettiriyor?
Bu çok komik! geçen sene biriyle sohbet etmek istediğimde sonuna kadar müdafilik yapmak zorunda kalırdım. şimdi ise ben yine aynı görünüyorum ama herşey bir gecede değişti. bu sanki birine şöyle demeniz gerekiyormuş gibi “bu adam çok çekici” ve herkez buna hemen inanıyor.
Kristen ile tanıştığınızda aranızda bir kimya oluşmuşmuydu?
bu filmi onun yüzünden yapmak istemiştim. bu sanki asırlardır yapmak istediğim ilk iş gibiydi. Kristenle orada olmak sanki bu film diğerlerinden daha fazlası olacak gibiydi. çünkü seçmelerde o vardı , çünkü onun deneyimi çoktu gerçekten iyi film seçimleri yapıyordu.
Ona sette evlenme teklif ettiğin yönündeki dedikodulara ne dersin?
Bunların nerden geldiğini bilmiyorum. :zuha ” ne zaman ona evlenme teklif etmişim? ” (gülüyor) biri bana bunu soruyor ve ben düşünüyorum ” ettimmi?” belki etmişimdir. bu oldukça sıradışı . bu karakterin özünü anlamakla ilgili. Belkide geri kalan sürüyle insanada evlenme teklif etmeliyim. bu ben gençken en sevdiğim sohbet konumdu. o insana doğruca gidersin ve ona ” benimle evlenirmisin?” ortalığı kirletmek istemiyorum (gülüyor)
Ne tarz bir tepki alırdın?
hiç … :zuha
Hayatında hiç yanlış tipte bir kıza aşık oldunmu?
evet, herkez yanlış bir insana aşık olabilir. ki ben genelde karanlık bir tarafı olan insanlardan hoşlanırım. Biraz deli bir yönü olanlardan hoşlanırım.
Kendini biraz kimseyle bağdaşamayan biri olduğunu söylediğin görüşmeler yapmıştın
zaman harcamaya değer birkaç insan var sadece. ben telefonda konuşmayı sevmem ,Benimle gezip tozamayacak insanlarla ilişkileri sürdüremem . artı ben sürekli ortalarda dolaşırım
Şu günlerde ne sıklıkla caddelerde farkediliyorsun?
Twilighttan beri oldukça farkedilir oldum. bu çılgınca.LA’e döndüğüm gündü . o günden beri her allahın günü beni bir yerde farkeden birileri oldu.
Bu seni rahatsız ediyormu?
Yani ben genelde alışveriş merkezlerine gitmem ki buralarda oluyor genelde bunlar. ama tüm hayatımda bu kalabalık edilmesinde rahatsızım. sürekli herkez bana bakıyormuş gibi hissediyorum( gülüyor) yani bu pek fark yaratmıyor , dopdolu bir süpermarkettede olsa yada orda bir kişi bile olmasa farketmez panik atak yaşıyorum (gülüyor) ki bu 5 sene önce falandı kimse daha beni tanımıyor . belkide bu senin için yanlış bir meslek( gülüyor) biliyorum :zuha
Twilight fenomeni ,için kendini nasıl hazırlamıştın?
hiçte hazırlanmamıştım. bu sadece her hafta giderek büyüyor . hiç bir fikrim yok. hala ortadan kaybolmak için londraya geri dönebilirmişim gibi hissediyorum ama belkide bunu için geç kalmış olabilirim!
| |
|
berry* Üye
Mesaj Sayısı : 158 Rap Puanı : 0 Doğum tarihi : 09/04/97 Kayıt tarihi : 30/09/09 Yaş : 27
| Konu: Geri: Rob:GirlFriend Dergisi Röportajı C.tesi Ekim 03, 2009 1:23 pm | |
| Ben psikopat olmaya karar verdim, delileri seviyomuş xD | |
|
[K]ris-[B]use* Yönetici
Mesaj Sayısı : 9832 Rap Puanı : 28 Doğum tarihi : 16/06/95 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 29 Nerden : @NK@R@
| Konu: Geri: Rob:GirlFriend Dergisi Röportajı C.tesi Ekim 03, 2009 1:25 pm | |
| p. için saol burda da farklı bişi söylemiş | |
|
robcmr Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 2196 Rap Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/08/09 Nerden : €skiŞéhir
| Konu: Geri: Rob:GirlFriend Dergisi Röportajı C.tesi Ekim 03, 2009 8:33 pm | |
| ''ben bir asiyim'' :D asi olmak ve herşey ona yakışıyo :D :D p. için teşkkürLr | |
|