'SeaL' Co-Admin
Mesaj Sayısı : 10029 Rap Puanı : 39 Doğum tarihi : 31/07/96 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 28 Nerden : MaNiSa
| Konu: Robert -Japon Flix dergisi ropörtajı Perş. Ekim 28, 2010 2:14 pm | |
| Edward bella ve jacob'ın öpüşmesini çok sakin karşıladı, ona hiç kızmadı Edward'ın yerinde mi olsaydım? Öyle bir kızdan anında ayrılırdım ve "oh, beni aldattın "derdim (gülüyor) Birşekilde edward'a bunun için saygı duyarım ve gerçek şu ki eclipse'de en sevdiğim sahne bu. O benim yapamayacağım şeyi yaptı.Bu onun çok kahramanca birşey yaptığı o anlardan biri. Son filmde doğru olduğunu düşündüğü şeyi seçmişti ve bella'yı umutsuzca çaresiz bırakmıştı. Şimdi de onunla olmak için ne gerekirse yapıyor. No9rmal insanlar "önemli değil seni affediyorum derdi ve sonrasında onu "sen böyle birşey yapmıştın!" diye suçlardı ama edward yapmadı. O kıskançlık ve korkunun üstesinden geldi ve "Beni sevdiğini biliyorum ve bu yeterli" diye düşündü. bu yapması kolay birşey değil. robert japonyadan arkadaşları için hediyeler almış --- Kaldığımız yerin yakınında bir dükkan vardı ve oradan birsürü ıvır zıvır aldım. içlerinden bir tanesi köri yada garip birşey tadında diş macunuydu onlardan iki düzine falan aldım ve arkadaşlarıma verdim ; tepkilerini görmek harikaydı (gülüyor) edward'ı tekrar tekrar oynamaktan sıkılmıyormusun?her filmde farklı birşey bulmaya çalışıyorum. Yaşım ilerledikçe hikaye hakkında farklı bir fikrim yada bakış açım oluşuyor. ve herseferinde farklı bir yönetmenimiz oluyor ki bu iyi, hepimize tamamen farklı bir fikir getiriyor. Aynı zamanda hala genç olmamızın iyi olduğunu düşünüyorum, hala kariyerlerimizin ortalarındayız ve kendi dayanıklılığımızı kanıtlamak için açız. Kristen belki de en uzun kariyere sahip ama o da 20 yaşında. esneyip" ben sıkıldım sadece para için buradayım" diyen kimse yok. Hiçkimseye cazip gelmeyen bir film yapmıyoruz. Bizden harika bir iş çıkarmamızı ve muhteşem bir film yapmamızı bekleyen çok insan var , bunun farkındayım. | |
|
[K]ris-[B]use* Yönetici
Mesaj Sayısı : 9832 Rap Puanı : 28 Doğum tarihi : 16/06/95 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 29 Nerden : @NK@R@
| |
'SeaL' Co-Admin
Mesaj Sayısı : 10029 Rap Puanı : 39 Doğum tarihi : 31/07/96 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 28 Nerden : MaNiSa
| Konu: Geri: Robert -Japon Flix dergisi ropörtajı Perş. Ekim 28, 2010 2:17 pm | |
| rica tatlım bu arada konu yoktu dimi, bana biraz tanıdık geldi de | |
|
[K]ris-[B]use* Yönetici
Mesaj Sayısı : 9832 Rap Puanı : 28 Doğum tarihi : 16/06/95 Kayıt tarihi : 28/08/09 Yaş : 29 Nerden : @NK@R@
| |