| Twilight Saga | Twilight-tr.forume.biz | #1 Twilight FanClub |
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlTwitterFacebookGiriş yap

Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi

3 posters
YazarMesaj
The Cullens*
Yönetici
Yönetici
The Cullens*

Rap Puanı : 9

Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi Empty
MesajKonu: Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi   Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi EmptySalı Kas. 10, 2009 3:46 pm

Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi File

“Mmm… Henüz Yeni Ay ile ilgili birşey söylemem mümkün değil, beklentileri yüksek tutmamız istendi, ama sanırım biraz bilgi verebilirim, olur mu? ”

“Çektiğimiz en garip sahnenin Kanada’daki Lise’de gerçekleştiğini söyleyebilirim. Oraya gittiğimizde derslere devam eden pek çok öğrenci vardı, ve ben etrafta dolanıyordum. Garipti, çünkü sahne çok karmaşıktı. Hala tam olarak tanımlayamadığım bir duygu vardı (güler). Ben genel anlamda bu filmin çok daha karmaşık ve derin olacağını düşünüyorum. Ve bu durum benim karakterime başka bir boyut kazandıracak…”

“Alacakaranlık’ı çekerken, etrafta bu kadar kalabalık bir ekibin olmasının beni gerginleştirdiğini söylerdim. Ancak, bu duygunun Yeni Ay’da bu kadar çok değişmesi garip. Belki de bu kadar büyük bir sette, ve kapsamlı bir yapımda çalışmaya alıştım. Açıkçası tüm film boyunca hissettiğim rahatlık beni şaşırttı. Bu benim için normal bir durum değildir. İlk kez kendimi çok güvenli hissettim, filmde Chris’in vermeye çalıştıklarını anlatmak istediklerimizi, duyguları, ruh halini ve Edward’ın arkasındaki herşeyi gerçekten anladım.”

“Alacakaranlık’ta çok şey öğrendim, ve bunları Yeni Ay’ın çekimlerine gelene kadar hiç farketmemiştim. Sete gelince edindiğim yeni becerileri keşfettim.Daha önce beni en çok endişelendiren konular, artık hiçbir önem taşımıyordu. Yanlışlık yapma korkum ortadan kalkmıştı, yeni teknikler kullanmayı öğrenmiştim, ve bunlar muhteşemdi. Bir oyuncu olarak yeni bir güven duygusu ve ayrıca daha fazla özgürlük kazanmıştım. Bunun hiç durmayacak bir gelişim olmasını diliyorum.”

“Film ile hayatıma gelen yeniliklerden bir diğeri de kendimi karakterime çok daha yakın hissetmem. Onu daha yakından tanıdıkça onunla bağdaştırabileceğin duyguların ne kadar arttığını görmek muhteşem birşey. Bu size daha çok önsezi veriyor ve daha doğal oynuyorsunuz. Bu sanki onun aklındaki herşeyi çözmek ve neredeyse içgüdüsel olarak oynamaya benziyor. Bir rolün içine bu kadar çok girebilmek inanılmaz. Sahneyi çekmeye başlamadan ve karaktere bürünmeden önce içinizde nelerin uyanayacağını asla hayal edemiyorsunuz.”

“Bu filmde bana en zor gelen şey karmaşık duyguları anlatmak için doğru yolu bulabilmekti. Karakterimin pek çok duygusal durumdan geçmesi gerekiyordu. Bu altında pek çok gizli anlam olan özel bir geçmiş ile birlikte çok derin bir roldü. Bazen bu duyguları ve ruh hallerini somutlaştırmak ve doğru canlandırmak çok zor olabiliyor.”

“Sanırım en azından Edward’ın hiç bir zaman almayacağı kararlar konusunda yeterince içgüdü geliştirdim. Bu filmi izleyen insanlar, film konusunda uzman olsunlar veya olmasınlar, oyuncuların doğru kararları alıp almadıklarını söyleyebilirler. Bu aslında filmlerde genellikle olan bir durum. Beyaz perdenin önündeki izleyiciler sizdeki kimyayı hissederler ve bu etkileşim size çok özel bir duygu olarak geri döner. Bu sebeple yapılan işin ciddiye alınması gerekmektedir, her sahne, her bir adım önemlidir. Bunu siz hissedersiniz, oyuncuların ve ekibin kalanı hisseder ve izleyiciler hisseder! İzleyici ve film arasında, benim karşısında hayrete düştüğüm, çok büyük bir bağ var, ve ben bu bağa çok büyük saygı duyuyorum. Her sahnede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve daha sete geldiğim andan itibaren rolüm için hazır oluyorum. Her ne kadar işimi yapmaktan çok keyif alıyor da olsam, sonuçta bu bir oyun değil. Ve bu büyük bir servet.”

http://misscyrus.blogcu.com
[K]ris-[B]use*
Yönetici
Yönetici
[K]ris-[B]use*

Rap Puanı : 28
Doğum tarihi : 16/06/95

MesajKonu: Geri: Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi   Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi EmptyÇarş. Kas. 11, 2009 10:44 am

çok çok saol cnm :D
http://a7xturkiye.yetkinforum.biz/
[T&B]She_Wolf
Yönetici
Yönetici
[T&B]She_Wolf

Rap Puanı : 26
Doğum tarihi : 04/12/91

MesajKonu: Geri: Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi   Cinemania Dergisi Kasım Ayı- Robert ile Söyleşi EmptyÇarş. Kas. 11, 2009 8:13 pm

Bus[E]dward* demiş ki:
çok çok saol cnm :D

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cinemania Dergisi Kasım 2009 Sayısı - Robert ile Başbaşa
» İspanyol Cinemania Dergi Kapağından Kristen ve Robert
» Robert Remember Me Söyleşi
» Robert ile Çok Sıcak Bir Söyleşi
»  Robert ile şiirler ve remember me Rolü Hakkında Söyleşi