The Cullens* Yönetici
Mesaj Sayısı : 2501 Rap Puanı : 9 Kayıt tarihi : 03/07/09 Nerden : Forks
| Konu: Robert ile Çok Sıcak Bir Söyleşi Salı Ara. 01, 2009 4:58 pm | |
| Sunucu: Karakterin ilk filmden bu film, Yeni Ay’a nasıl değişti? Robert: Bence ilk film onun ilk aşkı bulması ve kabuklarını kırması ile ilgiliydi. Bu film ise onların adanmış ilişkileri ve bununla gelen tüm problemler için bir metafor sanırım. Sunucu: Bu filmde çektiğin en zorlu sahne hangisiydi? Robert: Hmmm, bu sahnede gerçekten utandım. En zorlu sahne çekimlerin sonunda Edward’ın güneş ışığına çıkacağı sahne idi. Binlerce kişinin önünde bilinçsiz bir şekilde gömleğimi çıkaracaktım. Meydandaki figüranların çoğu Alacakaranlık hayranları idi, o yüzden hepsi benim bir nevi striptiz yaptığım o büyük anı görmek istiyorlardı.
Sunucu: Hiç Alacakaranlık sayesinde elde ettiğin şöhreti herhangi bir şey için kullandın mı? Robert: Evet kullandım. Bir Porsche kiraladım. Ama kiraladığımın ikinci günü onu sürerken çarptım. Araba kiralama firmalarına söylüyorum, bana böyle arabalar vermeyin, ya kaza yapıp kendimi öldüreceğim, ya da arabaları haşat olacak. Sunucu: Söyleşi tam itiraflar noktasına gelmişken, film setinden herhangi bir şey çaldın mı? Robert: Neredeyse setteki tüm boxer iç çamaşırlarını çaldım. Edward’ın bilekliğini de çalmak istedim ama yakalandım. Sunucu: Yakalandın. Robert: Evet. Gerçekten çok utanç vericiydi. Sunucu: Filmde başka bir karakteri canlandırma şansı olsa, kimi canlandırırdın? Robert: Aro – Michael Sheen – Kötü Adam. Eğer karanlık tarafta isen istediğin her şeyi yapabilirsin. Ama iyi isen, insanların iyiler hakkında çok sabit fikirleri vardır, özellikle büyük filmlerde. | |
|