| Twilight Saga | Twilight-tr.forume.biz | #1 Twilight FanClub |
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlTwitterFacebookGiriş yap

Robert Pattinson Japon Moviestar Dergisi Ropörtajı

YazarMesaj
'SeaL'
Co-Admin
Co-Admin
'SeaL'

Rap Puanı : 39
Doğum tarihi : 31/07/96

Robert Pattinson Japon Moviestar Dergisi Ropörtajı Empty
MesajKonu: Robert Pattinson Japon Moviestar Dergisi Ropörtajı   Robert Pattinson Japon Moviestar Dergisi Ropörtajı EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 10:31 am

Robert Pattinson Japon Moviestar Dergisi Ropörtajı MovieStar-October-2010-04MQ

İlk başlarda halkın ilgisine itelenmenin sende kendi hayatını yaşadığına emin olmak
açısından diğer insanlardan daha dikkatli olmanı sağladımı?

Herşey için daha dikkatli daha sorumluluk sahibi olmam gereken bir yere konulduğum doğru.
Sadece amaçsız olamam.Ayrıca ,kariyerimin istikameti en sonunda olumlu bir yöne doğru ilerledi.
ve biraz ilerlemeye çalıştım. Bu periyot boyunca düşünmek için vaktim olduğu gerçeğine minnettarım.
hayatın kendisi şimdi geçmişte hissettiğim ızdıraplardan özgür. Aynız amanda ne kadar şanslı olduğumunda
farkındayım. sanırım bu yüzden daha çok eğleniyorum ve bana olanlar ve hepsini deneyimlemek hakkında daha bilinçliyim

Bazı insanlar büyük başarılara ulaştıktan sonra ne kadar kutsanmış olduklarına dair bir suçluluk duygusu geliştiriyorlar.
Sendede hiç suçluluk duygusu varmı?

suçluluk duygusumu? hayır. bence bu sadece şans.Sadece bütün fırsatlarımı değerlendirmek ve bir kariyer inşaa etmek istiyorum.Bu yüzden ayaklarım sıkıca yere basıyor ve aldığım işe konsantre olmaya çalışıyorum ve etrafımda olan şeyler tarafından rahatsız edilmeden durumun tadını çıkarmaya çalışıyorum. En nihayetinde,insan olarak ve profesyonel olarak benim için en önemli şey geliştirmek.

Kendi arzularının aktör olarak harika oyunculuk yeteneklerine sahip olmak ve aktörken hatta popülaritenin ortalarındayken bunun farkına varmak mümkünmü. ?

İnsanların büyük çoğunluğu bunun için halk tarafından eleştirildi ve bu insanlar kendilerini sürekli halkın gözü önüne koyan insanlar.Yani söylemem gereken şey sanırım en iyisinin kendini halka fazla göstermemek en iyisidir. eğer iyi çalışırsan ve yüksek kalitede filmler yaparsan o zaman daha az ünlü
olarak değerlendirilmezsin diye düşünmek isterim,diğer faktörlerden ziyade. eğer ünlü olarak görülürsen o zaman oynadığın filmlerin mükemmellik seviyesine göre değerlendirilmen dahada zorlaşır. ama bir örnek vermem gerekirse,johnny depp bu savaşı kazanıyordu. O bu imaja göre değerlendiremeyeceğiniz bir insan değilmi?
onun değerlendirilme nesnesi herzaman oyunculuk yetenekleriyle olmuştur.bu çok fazla iç düsüplün gerektirir, ve halkın gözü önünden saklanma yeteneğide önemli hale gelir.sadece buna alışmak zorundasınız.

eğer bundan 10 sene önceki haline baksaydın ne düşünürdün?

Hayatımın tamamen harika bu anında herşeyden daha çok zevk almam gerektiğini düşünürdüm muhtemelen. ama sadece şimdi herşeyden gerçekten zevk almaya henüz başladım.

Kaynak: MovieStar

Robert Pattinson Japon Moviestar Dergisi Ropörtajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Robert -Japon Flix dergisi ropörtajı
» Robert Pattinson: Yunanistan Dergisi Ropörtajı
» Robert pattinson atrevida Dergisi Ropörtajı
» Robert Pattinson GoGirl Dergisi Röportajı
» Meksika Entervista Dergisi Robert Pattinson Röportajı