The Cullens* Yönetici
Mesaj Sayısı : 2501 Rap Puanı : 9 Kayıt tarihi : 03/07/09 Nerden : Forks
| Konu: Robert Pattinson Moviefone Ropörtaj Paz Mayıs 23, 2010 10:51 am | |
|
Twilight ile karşılaştırıldığında little ashes gibi küçük bir prodüksiyonu filme çekmek nasıldı?
Bir bakıma küçük yapımları seviyorum çünkü fazla vizyonda kalmıyorlar. ve garip olan şey "little ashes"da dublörlerimiz yoktu , yani biz sette ya oturuyor yada ayakta dikiliyorduk ,ki ben bunu başlangıçta çok garip buldum ama herşeyden sonra bu harikaydı, çünkü siz tüm çekim boyunca o karakterde kalabiliyorsunuz. ve setin , çekimlerin daha çok bir parçası olabiliyorsunuz , yani bir bakıma bundan hoşlandım. Bilmiyorum ama ,öyleydi ,söyleyebilirim ki bu çok farklı bir enerji ama çokta bir fark yoktu.Çoğu zaman zaten sadece kafanın içinde oluyorsun , bu gibi şeyleri önemsemiyorsun.
Çıplak ve müstehcen sahneleri çekerken çok gergin olduğunu duydum , buna nasıl hazırlandın?
(gülüyor) kafamın içinde beliren verilecek bir sürü saçma cevabım var (daha çok gülüyor). Penis protezim vardı ! bilmiyorum bu bir bakıma komik çünkü ispanyalı insanlar çok şey... çıplaklıkla bir problemleri yok , yani hiç..., ve ingilizlerin açıkçası böyle bir problemi var, sanki, en büyük problem bununla ilgiliymiş gibi. bunu gibi küçük şeyler , mesela babamı yüzmeye gitmek için üzerini değiştiriken gördüğümde travma geçirmiş gibiydim... Ne yaptığımı gerçekten bilmiyorum biraz korkuya kapılmıştım. (gülüyor)
yani bu filmi çekmenin en zor tarafı bumuydu?
hayır, yani çoğu oldukça zorluydu. sanırım birçok yönde ,daliyi daha fazla okumaktan ve ondan bir bakıma hoşlanmaktan, ve kendini savunduğu şeye karşı .Sanırım en zor şey onun hatırasına saygısızlık etmek istemememdi, özellikle onun işlerini bilen kişilerle tanıştığımda . insanlar ona çok bağlıydı ,yani bu en zor şeydi. (gülüyor) Bunu batırmak istemedim!
Gerçek bir insanı oynuyordun- Bu senin hazırlıklarını nasıl etkiledi. Dali üzerine çok çalıştınmı?
evet, yani bu güzeldi. Resimlere çalışmak gibi kesin şeyler vardı. performanstan önce vücudum üzerinde asla konsantre olmamıştım.ve onun tonlarca resmi vardı ve oldukça garip pozları...Birşeyleri hedef gösterdiği bir fotoğraf vardı ve bence bu oldukça güzeldi. ve ben bunu çözümlemeye çalışıyordum " nasıl böyle gösterirsin? sonra farkediyorsun "oh, kahretsin kolunu al ve ohhh.... " ve birden bu çözülü veriyor ve o zaman farkediyorsun sağa sola yürüdüğünü ve insanlar -ispanyollar!- ne oynadığını biliyor ,bıyıksız , gözlerine bakar bakmaz anlıyorlar , bu oldukça tatmin edici. bu fikri sevdim , o kadar hoşlandım ki yine yapabilirim. ve herzaman gerçek insanları oynamayı çok çekici buldum.
Kristen Stewart rock ikonu Joan Jett'i oynayacak. Seninde oynamak isteyeceğin bir rock ikonu varmı?
Van morrison'ı oynamaktan çok mutlu olurdum . ama bundan bir parça alacağımdan şüpheliyim (gülüyor)
Kiminle tura katılmaktan hoşlanırdın, eğer bir müzisyen olarak tura katılsaydın?
King of leon ile tura katılmaktan oldukça isterdim. Bence onlar oldukça havalı.
eğer bir aktör yada müzisyen olmasaydın sence ne yapıyor olurdun?
Politik strateji uzmanı olmaktan zevk alırdım ve sanki bir akıl hocası gibi. (gülüyor) Bunu gerçekten ama gerçekten yapmaktan hoşlanırdım. sanırım bunu yapmaya bir noktadan sonra son vereceğim .
Anlaşma sağladığın veya sağlayacağın yeni filmin "memoirs(remember me) adlı filmin hakkında konuşabilirmisin?
henüz sonuçlanmadı, ama sanırım gerçekleşecek ve harika bir filmin içinde olacağım. Muhteşem bir senaryo. Bence Jenny Lumet (senarist) harika biri ve allen Coulter (yönetmen) da öyle . Sanırım bu olabilir. Bunun içi oldukça heyecanlıydım. birkaç hafta önce NY'da senaryo üzerinde çalışıyordum, ve harika şeyler ortaya çıkardık.
Aniden gelen şöhret ve tüm bu çılgınlıkla nasıl baş edebiliyorsun?
oldukça stresli bir bakıma, ama bu sadece kendinizle kaldığınız zaman böyle. Arkadaşlarım etrafımda olduğu zaman çokta fark yaratmıyor.. Kendimle başbaşa çok vakit geçiririm, ve eskiden birçok değişik şehilerlerde kendimi bloke ederek etrafta dolaşırdım. ve bilmiyorum ,kendini biraz incinebilir hissedersin sanırım. (gülüyor) peki,incinebilir değil , bilmiyorum...paranoyak insan için bu hayalgücünüzün sınırını aşıyor, bu biraz garip.en sonunda daha az dışarı çıkmaya başlıyorsun .(gülüyor) Ama sanırım şuan için çok erken , hala iyi işler , iyi bir şeyler bulmak için düşünüyorum , yani henüz hayatım hakkında objektif olabilmek için bir şansım olmadı. Çünkü her yeni gün hayatımda yeni birşeyler oluyor .Benim gözümde herşey saçma görünüyor, sanki her allahın günü sen sokakta yürüyorken ve sonra birden birden daha hızlı gitmeye başlıyorsun ve birden herşey gerçekten çok hızlı bir şekilde ilerliyorve sen tam olarak ne yöne gittiğinden emin olamıyorsun,ama bunun gücünü hissedebiliyorsun. bundan ibaret.
Hayranlarınla ilgili yaşadığın en çılgın deneyim neydi?
Oldukça garip bir tane var. önceki gün Blockbuster'daydım ve o gün twilight DVD'sinin yayınlanacağı gün olduğunu bilmiyordum.ve orada kimse beni farketmemişti. ve iki tane 8 yaşında bir kız vardı anneleri babaları ile gelmişler. DVD'nin ön siparişini veriyorlar ve sadece titreyip ağlıyorlar çünkü DVD'lerini almışlar. Bunun oldukça inanılmaz olduğunu düşündüm. Bunun gibi bir şeyi daha önce görmemiştim.... yani biri beni gördüğünde yada görüştüğünde görmüştüm . ama sadece bir DVD'yi aldığında , bu delilikti.
Jacob için oyuncu seçimlerinde senin tutumun nasıldı? taylor lautner'ın rolünü tekrar alamayacağı zamanlarda.
Bu garipti.Geri döndüğümde ,onu asırlardır görmüyor gibiydim,yazdan beri görmüyordum ve onu gördüğümde ,onun seçildiği zaman gördüm, ve neredeyse 45 kilo almıştı . ben sanki" isa aşkına eğer rolü alamazsa bu saçmalık olacak!" ama ne yapabilirdiniz ki? Onun bir videosu vardı bütün o dublör işi dövüş şeylerini yapıyordu.Bu çocuk inanılmaz , hayatımda gördüğüm en hayret verisi sporcu o dur.Bilmiyorum sanırım bu çok ilginç olacak.Henüz onun işlerinden birşeyler görmedim ama herkez onun için biraz deli oluyor.
Twilight ile karşılaştırdığında new moon'daki enerji nasıl , çünkü Twilightta kimse işlerin iyi gidip gitmeyeceğini bilmiyordu ve şimdi apaçık...
Evet, korkutucu. bu çok ama çok farklı bir deneyim. Son seferinde birz bir bakıma... bu çok kolaydı ve tüm oyuncular bir aradaydı. Hemen hemen hergün birlikte yemek yiyorduk ve birbirimizle özgürce konuşabilmek için uygunduk bunun gibi şeyler. Şimdi ise otelden ayrılmak bile oldukça zor. ve tüm bu öylesine gelmiş küçük hikayeler birgün ,bir şekilde haber değeri taşıyan birşeye dönüşüyor , yani sen herşey hakkında gizlilik içerisinde olmak zorunda kalıyorsun. hatta senaryoda bazı şeyleri netleştirmek istediğinde bile . bu çok garip. bu çok farklı.... Gözetilen biri olduğunu farketmen çok garip oluyor ,sanırım.
bu "potter"'ı çekerkenki durumla benzermi?
ah hayır hiçte değil. Potterda ki olay herkez çok gençti , ortada gerçekten dedikodu hikayeleri falan olmuyordu. artı,çekim yaptığımız yöntemde dışarıdan hiçbir şekilde resim yada herhangi birşey yakalaman çekmen imkansızdı. bu çok ama çok özeldi ,saklıydı. ve bunun üzerinde çalışmaya başladığımda orada neredeyse 5-6 sene çalışmış insanlar vardı. yani herkez birbirini tanıyordu. Ortada haber değeri taşıyan hiçbirşey yoktu.çok fazla şey olmuyordu.Bu twilight filmindeki gibi görünüyor belki, çünkü onlar biraz daha olgunlar sanki her yeni gün yeni bir hikaye ortaya çıkıyor . Sanırım bu birazda etraftaki blog sitelerinin birkaç yılda daha popüler hale gelmesindan kaynaklanıyor. ve sanırım buralar daha çok dedikodu tarzı şeylerin döndüğü yerler.
Daniel Radcliffe'in yaptığı gibi tamamen çıplaklık içeren şeyler yapabilirmisin?
Bence bu ne olduğuna bağlı. evet,gerçektende böyle ne olduğuna bağlı. Ve bence bunu bir çok insanın görmek isteyebileceğini sanmıyorum. Bence bu sihri yok eder. (gülüyor) | |
|