| Twilight Saga | Twilight-tr.forume.biz | #1 Twilight FanClub |
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlTwitterFacebookGiriş yap

Robert Pattinson'dan Bir Röportaj

3 posters
YazarMesaj
[T&B]She_Wolf
Yönetici
Yönetici
[T&B]She_Wolf

Rap Puanı : 26
Doğum tarihi : 04/12/91

Robert Pattinson'dan Bir Röportaj Empty
MesajKonu: Robert Pattinson'dan Bir Röportaj   Robert Pattinson'dan Bir Röportaj EmptyCuma Ocak 15, 2010 12:08 am

Edward rolünde seni cezbeden neydi?
Edward birçok insanın sevdiği,fakat esasında kendinden nefret eden ve kendine zarar vermeye meyilli bir adam.Ve aslında gözden geçirildiğinde çok sevdiği biri ile zor bir ilişkiye başlamaya çalışan ve bu sırada güçlükler yaşayan tipik bir erkek.Açıkçası çok trajik bir hikaye.
Peki sen birini hiç böyle sevdin mi?
Tam olarak değil,fakat yaşananları anlayabiliyorum.'New Moon'da süregelen,kendi kendine zarar veren duygu durumları'Twilight'a göre daha açık ve net.İlkinde Robert,ilk kez birine aşık oluyordu,bunun özgürlüğü ve keyfi vardı.Sanırım ben,Edward'a oranla daha olumsuz tarafından bakıyorum.
New Moon'da Edward nasıl bir değişime uğruyor?
Edward,her ne kadar bunu yapmayı istese de,Bella'yı kurtarmaktan tamamen yoksun olan bir süper kahraman ve de nedense onu kurtarmaya gelen genellikle Bella oluyor.O,Edward'ın ne kadar değerli biri oluğunu biliyor.Her ne kadar Edward kendinin ne kadar değerli biri olduğunu bir türlü göremese de...
İlk filmde Kristen'la aranda çok büyük bir bağ vardı.'New Moon'da bu etkiyi tekrar yaratırken zorlandın mı?
Gerçekten Kristen'ı kendime çok yakın hissediyorum.Bu etkiye geri dönmek çok güzel ve kolay oldu.
Kristen'le arandaki kimya gerçek miydi,yoksa sadece oyunculuk muydu?
Rol yapmayı sevmiyorum.İnsanların inceliklerini bilmeyi seviyorum.Eğer gerçekten komik bir şey yaparsan izleyiciler birinci saniyede gülerler;ama bunu rol gereği yaparsan yüzüncü seferde gülerler.Eğer Gerçek bir şeyler yapmayı istiyorsan,insanlar hakkında bilgi sahibi olmaya çalışmalısın.
Rol arkadaşlarını daha iyi tanıyabilmek için özel bir yöntemin var mı acaba?
Rol arkadaşlarımın hepsiyle takılıp,takılmadığımı mı sormaya çalışıyorsun yani sen?Eveeeeettttttt!(Alaycı bir tavırla...)
Kendinle ilgili dedikodu okumak acı veren bir şey mi?
Bu berbat bir şey.Her zaman bir malzemeyle karşına çıkıyorlar.Keşke bunu nasıl kontrol edebileceğimi bilseydim.Sadece bir şey söylemek istiyorum.(Vurguluyor.)Ben asla ilginç bir şey yapmayacağım.Hayatımda asla ilginç bir şey olmadı zaten.Eğer olursa da bununla ilgili sabah,akşam konuşurum.
Tüm dikkatlerin senin üzerine çevrilmiş olmasından dolayı utandığın oluyor mu?
Tuhaf tabii ki!Çünkü çekimler esnasında,bir tarafımda hayranlarımın oluşturduğu bir kalabalık,diğer tarafımda ise yoluna devam eden insanlar oluyor.Yoluna devam edenler'Bu adam da kim?Bu kızlar bunun için ne düşünüyorlar?'diyorlardır herhalde!Çünkü biraz serseri görünüyorum,kanımca!
Eğer herkes seni takıntı haline getirirse,sen de neyi takıntı haline getirirsin?
Sinemayı!Kulağa hoş geliyor değil mi?Kristen'le bir sinema filmi yapmayı isteyebilirim.Bir de Jack Nicholson'ın işlerini beğenirim.Fakat onun kadar uzun süre aktörlük yapmak isteyip istemediğimi ben bile bilmiyorum.Hatta nasıl biri olacağımı dahi bilmiyorum.Her rolde kendimden ilginç şeyler buluyorum.Ama iyi işler karşıma çıkarsa etraflarında dolanmam,o işi mutlaka yaparım.
Eğer bir oyuncu olmasaydın,ne yapıyor olurdun?
Sanırım başka bir filmin müziklerini yapıyor olurdum.Gelecek yıl rol anlamında cool bir sene geçireceğim ve gerçekten çok cool insanlarla çalışacağım.Bu yüzden içinde bulunduğum durumdan memnunum.

Cosmo Girl'den Alıntıdır.
cicikiz7
Üye
Üye
cicikiz7

Rap Puanı : 0
Doğum tarihi : 09/03/95

MesajKonu: Geri: Robert Pattinson'dan Bir Röportaj   Robert Pattinson'dan Bir Röportaj EmptyCuma Ocak 15, 2010 7:34 pm

saol cnm
cicikiz7
Üye
Üye
cicikiz7

Rap Puanı : 0
Doğum tarihi : 09/03/95

MesajKonu: Geri: Robert Pattinson'dan Bir Röportaj   Robert Pattinson'dan Bir Röportaj EmptyCuma Ocak 15, 2010 7:35 pm

***Eğer herkes seni takıntı haline getirirse,sen de neyi takıntı haline getirirsin?
Sinemayı!Kulağa hoş geliyor değil mi?Kristen'le bir sinema filmi yapmayı isteyebilirim.Bir de Jack Nicholson'ın işlerini beğenirim.Fakat onun kadar uzun süre aktörlük yapmak isteyip istemediğimi ben bile bilmiyorum.Hatta nasıl biri olacağımı dahi bilmiyorum.Her rolde kendimden ilginç şeyler buluyorum.Ama iyi işler karşıma çıkarsa etraflarında dolanmam,o işi mutlaka yaparım.

ztn herkesn takıntısısın :DD
[T&B]She_Wolf
Yönetici
Yönetici
[T&B]She_Wolf

MesajKonu: Geri: Robert Pattinson'dan Bir Röportaj   Robert Pattinson'dan Bir Röportaj EmptyPaz Ocak 17, 2010 1:02 am

Rica ederim cnm :)
Pelin Cullen
Co-Admin
Co-Admin
Pelin Cullen

Rap Puanı : 12
Doğum tarihi : 31/05/96
Nerden : Cullen'ların evinden :) Rosalie'minnn odasından :) Ve Aşkımmmmın Riley'nin evinden :)

MesajKonu: Geri: Robert Pattinson'dan Bir Röportaj   Robert Pattinson'dan Bir Röportaj EmptyPaz Ocak 17, 2010 2:06 am

Birtanem çok güzel bir röportaj sağol :D
[T&B]She_Wolf
Yönetici
Yönetici
[T&B]She_Wolf

MesajKonu: Geri: Robert Pattinson'dan Bir Röportaj   Robert Pattinson'dan Bir Röportaj EmptyPaz Ocak 17, 2010 6:00 pm

Rica ederim kankam :)

Robert Pattinson'dan Bir Röportaj
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Robert Pattinson Röportaj -1-
» Robert Pattinson Röportaj -2-
» Robert Pattinson ile Röportaj
» Robert ile 20 Dakika [ röportaj ]
» Robert ile Komik bir Röportaj