The Cullens* Yönetici
Mesaj Sayısı : 2501 Rap Puanı : 9 Kayıt tarihi : 03/07/09 Nerden : Forks
| Konu: Emily Robert Hakkında Konuşuyor! Cuma Mart 26, 2010 4:25 pm | |
| Emilie De Ravin Cosmopolitan Nisan ayı Saysında Rob Hakkında konuşuyor! Emily De Ravin (28) onun Robert P. birlikte yeni filmleri hakkında dudaklarını kilitliyor. Fakat 2. çalışmalar gelir diye söyledi. iş takası yapmak isteyen biri var mı?
-Sizinle çalışan en iyi erkek hakkında bizimle konusun-Johnny Deep ve Robert Patinson dahil..
E:Benim birinci favori oyuncum Johnny Deep.Biz Public Enemies'de bir araya geldiğimizde O gerçekten hoş görünüyordu.The Lost Guys filmide dahil.Ve Robert P. daha harika bir adam olamazdı.Onun yeteneği çılgınca.Fakat Ben tam olarak hangisi oldugunu düşünmedim.
-Tüm Twilight tanıtımından sonra Senin onunla çalışıyor olman entrika mıydı?
E:Ben gerçekten kim olduğunu bilmiyordum!Ben asla bir küçük gazete okuyucusu olmadım yada bir kimseyi takip edip birileri için bakkal yada mağzaya gitmedim.
-Sen yine de Twilight olgusundan kurtulmuş olamazsın?(bencede yani )
E:Esas fanlar harika.Fakat Rob'la New York'daki çekimler çılgıncaydı.Bir sürü kızlar vardı tümü onun üzerine tırmanıyordu.Bazı zor olan şeyleri yaptı.Onun üzerinde hepsi daha önce olmuştu.Ama bana çok yeniydi.Çünkü, çoğu hayran genç kızlardı. "Oh Tanrım, Onların hepsi benden nefret edecek" gibi hissettim.Sen dışarı yürü, Onlar gibi "Adamla birlikte (herifin ) yanında gördüğümüz bu kızda kim?" fakat sonra Onlar beni gördüğünde gülümsedi.Ve Onlar "Ah aslında hoş kız" der gibiydiler.
-Sen Rob'u öptüğünde... (şansını zorluyo )
Bu gerçekten içten gelen birşeydi, plajda öpüştüğümüze dair haber çıkmıştı; ama aslında film çekiyorduk gerçekten.
-Ve şimdi sen onun iyi bir öpücü(iyi öpüşen ) olduguğu söylüyorsun, Doğru mu? (ortalığı karıştırıyorlar ama )
E:(Kahkahayla) Sözleşmede evet. (bırak ya )
-Geçen yıl 3 yıllık kocandan boşandın.Bekar mutlumusun yoksa yeniden bir aşk mı arıyorsun?
E:Ben bu konuyla ilgili artık konuşmayacağım.Dersimi aldım!Ama Bence harhangi bir durumda, önemli şeylerde çevrenizde sizi seven ve size saygı duyan insanlara sahip olmak lazım.Açık olabilen her şeyle ilgili dürüst olan insanlar.
-Senin hayatın hakkınde ne en iyidir?
E:Benim için mutluluk arkadaşlarınızla ve ailenizle zaman harcamaktır.Ben kariyerimi seviyorum ama ailem önce gelir ve Ben şanslıyım onlara yakınım.Ben Avustralya en az bir iki kez geri gitmeyi denedim.Onları gördüğüm zaman bu harikaydı.
-Sen Hawaii ye Lost filminin sezon finali için gidip döndün.-Hollywood da güzel karşılaşman manyak olmalıdır?
E:Evet, ama Ben böyle bi ev kuşuyum.-Ben alışverişe bir yerlere gitmeyi sevmiyorum.Biliyorum paparazziler olacak ve Ben bu tür restoranlarda birşeyler yemem.Bu nedenle Siz beni masaların üzerinde dans ederken yada dışarıda kulüplerde yıkılırken göremezsiniz.Ben kız arkadaşlarımla birlikte evde durmayı seviyorum, eğlenceli bir film izlemek "Heathers" gibi.
Hızlı-Heycanlı sorular
-Şimdiye kadar başka biri tarafından sohbet ayarladın mı? E:Hayır!
Sende en ünlü kişi kimin telefonu vardır? E: Sanırım Rob bariz bir seçimdir.
-Hiç kırmızı halıda başına felaketler geldi mi? E: Hayır.Şükürler olsun.ama tavsiyem şu.lütfen,ne giyiyosan,mutlaka iç çamaşırı da giy! ( duyun duyun..)
-Seni ne korkutur? E:Çoğunlukla, çalışmaların ilk gününden toplanan insanlar.
-12 ay içinde en son satın aldığın en pahalı şey? E:Biz birbirimizde Skype yapabilmemiz için Ben anneme bir laptop satın almıştım. | |
|
Purple Blood Üye
Mesaj Sayısı : 154 Rap Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/03/10 Nerden : Edward'ın evinden (evimizden diyelim):D
| |
twimaniac_pelin Üye
Mesaj Sayısı : 421 Rap Puanı : 0 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 06/02/10 Yaş : 29 Nerden : RoBsTeN Neredeyse Oradan
| Konu: Geri: Emily Robert Hakkında Konuşuyor! Cuma Mart 26, 2010 5:36 pm | |
| offf!!! kız gel beni öldür diyor ya!! :cherry: | |
|