The Cullens* Yönetici
Mesaj Sayısı : 2501 Rap Puanı : 9 Kayıt tarihi : 03/07/09 Nerden : Forks
| Konu: Robert ile Şöhretin Eksileri ve Müzik Kariyeri Üzerine Paz Mart 14, 2010 1:10 pm | |
| yönetici yapımcı olmakta seni şaşırtan şey neydi bu filmde ?ben hususi bir yapımcı değildim.sadece sonunda geldim. herzaman alan ve nick'in tüm filmdekifikirlerinden hoşlanmıştım. ve sonunda bununla işleri batırmak istemedim. stüdyoyla yada herneyse. bu projeyeyardım edebilmek için ne yapabildiysem yaptım.Sende tyler gibi zincirleme sigara içicisimisin? ben şimdi zincirleme nikotin sakızı yiyicisiyim. .buna bağımlılık yaptım şimdi,ki çok rahatsız edici.uçakta ve bunun gibi yerlerde hiçte yardımı olmuyor. bu sadece sizi umutsuzca sigarayı istemenize yol açıyor. müzik kariyeri üzerine insanlar gelecekte senden müzikal anlamda neler beklemeliler? kendini bir müzikal yaparken görebiliyormusun? evet ,çok isterdim.asırlardır bunun hakkında insanlarla konuşuyorum ,birkaç farklı şey hakkında. yapması oldukça zor. bence biraz risklide aynı zamanda.Geçmiş yıllara nazaran şarkı yazma aşamaların değiştimi?tek gecelik sahneler yaparken çok yazardım ve açık mikrofon gecelerinde 2 satırlık şarkılarla ve baskı sizi birşeyler yapmaya iterdi. bunu artık yapamıyorum.Şarkı yazımındaki ana yöntemim buydu,kendiliğinden bilinçsizce çıkarmak şarkıları. oturduğum ve birkaç şarkı sözü yazmayı denediğimde sadece döküntü gibi görünür.iki şeyi aynı anda yapamam. Film çekerken müzik bile dinlemem.sanırım ard arda film yaptıktan sonra müzik yazmayı deneyeceğim. ,umarım bu senenin sonunda.senden twilight filmleri için daha fazla şarkı yapmanı istediler mi?hayır,bana asla birdaha sormadılar!!Kariyerinin keyfini çıkarıyormusun şuanda ? Oyunculuk fırsatları şöhretin çılgınlığına değermi?insanlarla tanışmaya müzsait olamamak can sıkıcı,birinin birine birşeyler satacağını düşünmek yada twitter şeyleri. buna ihtiyacınız var ,sadece bir insan olmaya,sadece bir insanla normal yolla konuşmaya misait olmaya. bütün o aktörlerin kendilerini geri çekmelerini ve bu yüzden hiçbirşey yapmadıklarını görüyorsunuz. Bunun hakkındaki tek sinirlendirici şey bu.Bu filmi senin twilighttan daha fazlası olduğunu göstermek açısından önemli bir adım olarak görüyormusun?bence önemli bir adım.insanlara benim twilighttan daha fazlası olduğumu gösterdiğini sanmıyorum. twilight filmleri içinde aynı mentaliteye sahibim. Bir twilight filmini ,twilight filmlerinden daha fazlası olduğumugöstermek için çekmeyi denerim,ne demekse artık bu . sadece buna bir bakıma düştüm. işleri nasıl yapacağımı çözümlemeye çalışıyorum.birçok bağımsız film yaptın . Bunları kollamaya devam etmeyi düşünüyormusun?olmasada olur. Sadece onların senaryolarını sevdim. Yapacağım birkaç şeyin sadece senaryolarını sevdim. büyük gişe filmlerini yaparken daha gergin olurum.gerçekten iyi aktörlerle kurulmuş topluluk işlerini yapmayı seviyorumsenaryolar bir bakıma farklı ve insanların onlarla ilgileneceğini umuyorum
[Alıntı]
| |
|
~BüşRobert~ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 14 Rap Puanı : 0 Doğum tarihi : 17/12/94 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 29
| Konu: Geri: Robert ile Şöhretin Eksileri ve Müzik Kariyeri Üzerine Cuma Mart 19, 2010 4:52 am | |
| | |
|