| Twilight Saga | Twilight-tr.forume.biz | #1 Twilight FanClub |
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlTwitterFacebookGiriş yap

Sara Gruen, Rob ile Olan Sahnesini Anlatıyor..

YazarMesaj
'SeaL'
Co-Admin
Co-Admin
'SeaL'

Rap Puanı : 39
Doğum tarihi : 31/07/96

Sara Gruen, Rob ile Olan Sahnesini Anlatıyor.. Empty
MesajKonu: Sara Gruen, Rob ile Olan Sahnesini Anlatıyor..   Sara Gruen, Rob ile Olan Sahnesini Anlatıyor.. EmptyC.tesi Eyl. 04, 2010 3:49 pm

Sara Gruen, Rob ile Olan Sahnesini Anlatıyor.. Pattinson206231002x17

Şu an montajda olan, kitaptan uyarlanan Water for Elephants'ın yazarı Sara Gruen'in filmde bir sahnesi var.

Filmin yıldızları Robert Pattinson ve Reese Witherspoon ile tanışması gerekiyordu. Bu filmde sirk fili Rosie'yi canlandıran bir Tayland fili tarafından kaldırılmak kadar heyecan vericiydi.
"Eğitmeni bana onun hortumuna tutunmamı söyledi," diyor Gruen, "ve bende tutundum ve bir anda 1 metre yükseldim. Beni durmadan öptü. Büyük ihtimalle atlarım için cebimde sürekli şeker taşımamdan dolayıydı. Bu yüzden mümkün oldukça ona şeker vermeye çalıştım."

Gruen, kocası ve 3 çocuğu filmde hayvanların ve sirk çalışanlarının Weehawken, New Jersey sokaklarındaki geçit töreninde figüranlık yaptılar.

"O sahneyi 18 kere çektik," diye anımsıyor Gruen. "Ben Rob Pattinson'ın (filmde veteriner Jacob Jankowski'yi oynuyor) 'Affedersiniz bayan' dediği kişiyim."

Gruen filmde ağzı bozuk hayvan eğitmenini canlandıran Christoph Waltz için ise şunu söylüyor: "Rosie'yi eğitirken çekilen bir sahneyi izledim. Yolun kenarından filin yanına yaklaşmadığı açıkça belli oluyordu ama monitörden bakılınca gayet ikna ediciydi."

ALINTIDIR!

Sara Gruen, Rob ile Olan Sahnesini Anlatıyor..
1 sayfadaki 1 sayfası