| Twilight Saga | Twilight-tr.forume.biz | #1 Twilight FanClub |
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlTwitterFacebookGiriş yap

Tate Ellington Remember Me'de Rob İle Çalışmak Hakkında...

YazarMesaj
'SeaL'
Co-Admin
Co-Admin
'SeaL'

Rap Puanı : 39
Doğum tarihi : 31/07/96

Tate Ellington Remember Me'de Rob İle Çalışmak Hakkında... Empty
MesajKonu: Tate Ellington Remember Me'de Rob İle Çalışmak Hakkında...   Tate Ellington Remember Me'de Rob İle Çalışmak Hakkında... EmptyÇarş. Tem. 28, 2010 9:56 pm

Tate Ellington Remember Me'de Rob İle Çalışmak Hakkında... 244771

Remember me'de robert ile çalışmak nasıldı , anında bir uyum yakaladınızmı ...
evet sanırım (umarım!) robertla sahne testi'inde tanıştım ve şansıma herzaman olduğu gibi çok gergin değildim
o gün ki muhtemelen işi alamazdım... ama işi kaptığımda ve onunla yine buluştuğumda otomatik olarak olabildiğinde nazikti ve daha konuşmacı olmak zorundaydım ki bende gerçekten çok utangaç olabilirim ve rob'da da biraz utangaçlık var... odaya dalan büyük bir ahmak olmadığı için mutluydum ve genelde tamamen çok mütevazi olmuştu ve herşey hakkında nazikti.

filmde robert'ın en iyi arkadaşını oynadın ,hazırlık için birlikte zaman geçirdinizmi
işi aldıktan sonra onun kaldığı otelde gittiğimiz bir yer vardı birbirimizi tanımak için. oturduk bira içtik ve sohbet ettik - güzeldi. onunla çok rahat hissettim başından beri .ve çok ara vermeden emilie de ravin ile tanıştım ve otomatik olarak etrafta dolaşıp durduk

remember me'de ki rolü kaptığında Matthew Broderick ile olan görevini yeni bitirmiştinCast ile tanıştığında büyük hollywood starları ile oynamaya alışıkmıydın?
ah evet! oldukça korkmuştum,başlangıçta kimlerin rol alacağını öğrendiğimde heyecanlanmıştım ama herkez çok iyiydi...korkmak için hiçbir sebep yoktu.

bu filmde çalışmaya başlamadan önce twilight hayranımıydın?
değildim...aslında twilight2ı izlememeyi amaç edinmiştim rolü aldığımda ama o sırada çıktığım kız bunun hakkında delicesine fandı. bana 4 kitabıda açıkladı bende bu harika belkide okumalıyım dedim ! o aynı zamanda harry potter fanıydı ve beni bunada alıştırdı ve rob'un filmde olduğunu öğrendiğinde oh cedric diggory! der gibiydim
ah hayır bekle twilight... (gülüyor) twilight'ı çekimlerin bitiminin hemen ardından izledim ve biraz kız filmi gibi olmasını beklemiştim ama iyiydi- bastır rob! der gibiydim bir noktada new moon'u izlemeliyim- hala izlemedim. ama şimdi garip hissettiriyor-bir arkadaşınızı izliyormuşsunuz gibi.

Rob NY setinde birçok fan tarafından etrafı sarıldı uğradı... bu nasıldı?
etrafta şakalar yapıyordum rob'un etrafı sarıldığı zaman.yapımcılar beni bir bakıma hazırladı buna,Böyle şeyler olabilir diye ve ilk gün oradaydım ve tam olarak bu oldu ve bende woah! şaka yapıyorsun
der gibiydim. etrafından nasıl dolaşacağımızı çözmek zorundaydık. bu çok çetrefilliydi.

Rob bütün bu ilgiyle nasıl başetti.
harikaydı,bunu hergün yapabilirmiydim bilmiyorum,adam sokaktan aşağı bile yürüyemiyor- bu beni muhtemelen fırlatırdı.ama bir bakıma komikti çünkü hergün rob'un tam olarak ne zaman sete geldiğini bilebiliyordunuz
sadece çığlıkları duyuyordunuz-oh rob geliyor! . ekip çok iyi başa çıktı bununla .bir bakıma alışıyorsunuz ve bu güzel-hergün selamlaşacağınız birçok insan vardı orada!

zaman zaman kafayı yediği olmuşmuydu?
rob başlangıçta biraz öyleydi...new york oldukça kapalı bir alan ama o işi çözdü. Ama rob herzaman fanlara karşı çok iyiydi. herzaman onun için bir gecelikti.Artık gerçekten yerleştiğini düşünüyorum.bununla harika bir iş çıkardı
bununla başa çıkabilirmiydim bilemiyorum...beni manyak ederdi

filmde aidan karakterini nasıl tanımlarsın?
o tam bir ahmak,ve herkez bu çocuğun suratını yumruklamak istiyor,ama ne olursa olsun onun söylediği herşey ve yaptığı herşey iy niyetli.

Tate Ellington Remember Me'de Rob İle Çalışmak Hakkında...
1 sayfadaki 1 sayfası