Alacakaranlık yakışıklısı Robert Pattinson Kristen Stewart ile aralarında ne olduğunu kimsenin anlayamayacağını söyledi.
Adı Alacakaranlık : Tutulma’daki rol arkadaşı Kristen Stewart ile çıkma dedikodularına karışan 24 yaşındaki aktör rol arkadaşının ‘mükemmel’ olduğunu itiraf etti ve birlikte büyülü bir macerada olduklarını söyledi.
''Kristen ve ben birlikte Alacakaranlık filmlerinde mükemmel bir macera yaşıyoruz. Çok yakınız ve kimse aramızda son birkaç yıldır ne olduğunu anlayamaz.
Birlikte olduğumuzda birbirimizi çok iyi anlıyoruz, ne düşündüğümüzü açıklamak için çok şey söylemek zorunda değiliz. Kristen mükemmel bir kız. ''
Vampir filmi serisinde vampir Edward Cullen olarak yıldızlaşan Pattinson, Edward’ın karşı cinsle olan iyi iletişiminden kaynaklanmayan değişmiş egosunu paylaştığını itiraf etti.
''Romantizmde iyi olmamak gibi bazı benzerlikleri taşıyorum. Ayrıca kadınlar söz konusu olduğunda temel yönetimden yoksun olduğumu düşünüyorum. Birisini çok etkilemiş olsam bile çok kolay pes ediyorum. ''
Tüm bu uluslararası bayan (ve erkek) fan ordusunun ilgisiyle baş etmekle beraber, söz hayranlarına gelince Pattinson hala utangaç.
''Aslında olmadığım bir şekilde benim cool ve düzgün olduğumu düşüyor olan kızları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Korkuyorum. Hala oldukça utangacım, gerçi bu kadınları cezbeden bir şey gibi görünüyor."