'SeaL' Co-Admin
Mesaj Sayısı : 10029 Rap Puanı : 39 Doğum tarihi : 31/07/96 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 28 Nerden : MaNiSa
| Konu: Robert Pattinson Twilight'da Kristen Stewart'la Çıplak Sevişme Sahneleri İstiyor C.tesi Tem. 10, 2010 9:04 pm | |
| Robert Pattinson Twilight'da Kristen Stewart'la Çıplak Sevişme Sahneleri Olsun İstiyor!
Robert Pattinson The Twilight Saga'nın sonraki bölümü hakkında konuştu, Breaking Dawn, ve o daha çok ilişki sahnesi olmasını umuyor.
Oyuncu, Fransız Dergisi Premiere için röportaj yaptı ve yaklaşan 4. film hakkında "Yetişkinler için tamamen açık saçık bir seri olmalı." diye şaka yaptı.
Yazının geri kalanı The Twilight Saga:Breaking Dawn hakkında bilgiler içermektedir.
Edward ve Bella'nın ilişkisi hakkında bir şeyler öğrenmek istemiyorsanız okumayın!
Pattinson şu aralar serinin üçüncü filmi vizyona gireceği için heyecanlı, Eclipse, İngiltere'de 9 Temmuzda sinemalarda olacak.
Breaking Dawn filminin çekimlerine ekimde başlanması planlanıyor.
"Hayal edebiliyor musun? Hep beraber Twilight'ı izlemeye gittiğinde aniden film tamamen açık sahneleriyle yetişkinler için bir film oluyor" diyor Pattinson.
"Summit aniden dünyada en çok gelişen stüdyo oldu. Bu komik olabilir."
"Bence bu çok ilginç olacak gibi. Hikaye çok farklı bir yöne ilerliyor ve ben nasıl bir şey olacağını merak ediyorum. – Bella’nın "Beni vampire dönüştür" dediği ve benim "Hayır, hayır, hayır." diye cevap verdiğim bölümler artık geçti - O bu filmde vampir olacak."
"Biz evleniyoruz, birlikte oluyoruz... Önceki üç filmdeki bütün gerilim Breaking Dawn’da giderilecek. Henüz senaryoyu okumadım ama o umut verici." | |
|
Jamentha Moderatör
Mesaj Sayısı : 58 Rap Puanı : 2 Doğum tarihi : 11/02/97 Kayıt tarihi : 09/07/10 Yaş : 27 Nerden : MysticFalls&Forks
| |