| Twilight Saga | Twilight-tr.forume.biz | #1 Twilight FanClub |
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlTwitterFacebookGiriş yap

Robert pattinson ; Alacakaranlıktaki parlak yıldız

YazarMesaj
'SeaL'
Co-Admin
Co-Admin
'SeaL'

Rap Puanı : 39
Doğum tarihi : 31/07/96

Robert pattinson ; Alacakaranlıktaki parlak yıldız Empty
MesajKonu: Robert pattinson ; Alacakaranlıktaki parlak yıldız   Robert pattinson ; Alacakaranlıktaki parlak yıldız EmptyPtsi Haz. 21, 2010 9:42 am

Robert pattinson ; Alacakaranlıktaki parlak yıldız 486320robertpattinson

Eclipse için herkez heyecanlı ama robert pattinson gösterim arifesine kadar hiçbirşeye garanti veremiyor. "dürüst olmam gerekirse film çıkacak ve hiçkimse izlemeyecek diye daha fazla dehşete düşmüş durumdayım"
diyor yıldız.

hiç daha önce twilight için çıldıran bir gazeteci ile görüşme yapmışmıydın?
sanırım bir tane var. vietnam'dan dı ve görüşmede tam anlamıyla panik atak geçirdi ,ki bu oldukça komikti."

eclipse hakkında
"bu seferkinde daha fazla aksiyon var ve sanırım daha karanlık ve vahşi,ama her zaman new moon'un da ton'unun karanlık olduğunu düşünmüşümdür.

yeni bulduğu şöhret onun istemediği spot ışıklarını üzerine çevirdi. daha çok kristen stewart ile olan ilişkisi hakkında konuşulur oldu
"insanlar neden hikaye satıyorlar anlamıyorum çünkü bu kendiniz için sadece üzüntüyle sonuçlanır. görmezden gelmeye çalışıyorum . bu paraya dönüşüyor ve gerçek hayatınızı satmaya başladınız zaman siz gerçekten kötü bir yola dönmüşsünüz demektir."
"işinizle hayatınızı ayrı tuttuğunuz sürece ,daha mutlusunuzdur ve bazı şeylerle başa çıkmak daha kolaydır ,kaçmak daha kolaydır. hatırlıyorum da saçlarımı kestirdiğim zaman bu CNN'deydi.
robert pattinson saçlarını yeni filmi water for elephants için kestirmişti. "Karakterde ki tüm mentalite edward'dan tamamen farklı ve buna hazırlanmak için büyük bir zamanım yoktu .
Filmin çekimleri taylor ve kristen'in eclipse promosyonu için avustralya'ya gittiği zaman başlamıştı. "Daha önce avustralya'ya hiç gitmemiştim ama okuldan birçok arkadaşım oraya taşındı,melbourne'e eğer charlie bunu okuyorsa ona beni aramasını söyle," :Deskiden facebook aracılığıyla bağlantıda aklırdık
ama artık gerçekten facebook'um yok çünkü sürekli hackleniyordu yani bir süredir onunla konuşamadım. Ona annemi aramasını söyleyin çünkü muhtemelen hala onda numarası vardır "
Ve gelecek için ise muhtemelen sonsuza kadar kameraların önünde olmayacağını söylüyor "oyunculuktan zevk alıyorum ama diğer taraftan yapmak istediğim birçok şeyde var. Bir film yapımcılığını üstlenmeyi gerçekten çok isterim."
Breaking dawn ile serinin bitecek olmasından dolayı ise karışık duygular içinde olduğunu söylüyor "bilmiyorum.birkaç hafta önce eclipse için birkaç çekim yaptım ve çok tanıdık hissettim... sanırım bittiğinde oldukça özleyeceğim bunu"
ama geride bırakacağına hiç üzülmeyeceği tek birşey var " kontakt lensler her sabah üzerime koymak zorunda kaldığım en rahatsız edici şey. Bahse girerim gelecekte yapacağım bir şeyde ağır prostetik parçalar kullanmak zorunda kalacağım, bir ineği falan oynamak gibi :hahaha:

Robert pattinson ; Alacakaranlıktaki parlak yıldız
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 30 Yaşın Altındaki En Çekici Yıldız: Robert Pattinson
»  Alacakaranlıktaki parlak yıldız
» Ian McKellen :Robert büyük bir yıldız
» Michael Caine: "Robert Büyük Bir Yıldız Olacak!"
» Robert'ın Ağzından Robert Pattinson...