| Twilight Saga | Twilight-tr.forume.biz | #1 Twilight FanClub |
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Türkiye'nin En Eğlenceli Twilight Fan Topluluğuna Hoşgeldiniz.
Forumumuzdan Daha Fazla Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler...

Twilight-tr.forume.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlTwitterFacebookGiriş yap

Robert Pattinson: Çadır Sahnesi Daha Erotik olması İçin Yeniden Çekildi

YazarMesaj
'SeaL'
Co-Admin
Co-Admin
'SeaL'

Rap Puanı : 39
Doğum tarihi : 31/07/96

Robert Pattinson: Çadır Sahnesi Daha Erotik olması İçin Yeniden Çekildi Empty
MesajKonu: Robert Pattinson: Çadır Sahnesi Daha Erotik olması İçin Yeniden Çekildi   Robert Pattinson: Çadır Sahnesi Daha Erotik olması İçin Yeniden Çekildi EmptyPerş. Haz. 17, 2010 8:44 am

Robert Pattinson: Çadır Sahnesi Daha Erotik olması İçin Yeniden Çekildi 02f69c7a

Çadır sahnesi çoktan ekibin favorisi ve 30 Haziranda vizyona girecek olan "Eclipse" in en çok merak edilen sahnesi. Geçen sene "New Moon" gösteriminde, Taylor Lautner çadır sahnesinin filmdeki favori sahnesi olduğunu söylemişti, ve Elizabeth Reaser ise sahneyi "üç yollu iffet" diye tanımlıyor.

Robert Pattinson, Taylor Lautner ve Kristen Stewart'la olan aşk üçgeni sahnesinin son halini henüz izlememiş, fakat o sahnenin daha önce çekilmiş halini beğenmiş.

"Ben daha önce çekilmiş sahneyi izledim, ve gördüğüm anda çadır sahnesinde olanları beğendim" diyor MTV News'e LA'de Eclipse tanıtımını yaparken. "Fakat biz o sahneyi yeniden çektik, ve ben yeni hali neye benziyor bilmiyorum. Eski çadır sahnesini belki DVD'ye koyarlar" diyor.

O zaman çadır sahnesinde ne değişti? Görünüşe göre biraz daha ateşli olmuş. " Sadece sahneleme farklıydı. "Bence sahneyi biraz daha erotik yapmaya çalıştılar." diyor.

Ne yapmaya çalıştılarsa artık, bütün sahneler Reaser'a göre ateşli. "Twilight" serisinin üçüncü filminde hayranları en çok heyecanlandıracak sahne sorulduğunda, Cullen ailesinin kadın reisi hemen kamp sahnesini söylüyor.

Hayranlar en çok hangi sahneyi severler diye sorulduğunda "Çadır sahnesi, kitaptada en ateşli sahne diye hatırlıyorum, o sahneyi izlemek için heyecanlanıyorum." diyor.

Robert Pattinson: Çadır Sahnesi Daha Erotik olması İçin Yeniden Çekildi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ufukta Robert Pattinson İçin Oscar Mı Var?
» Rupert Grint Robert Pattinson Olmadığı İçin Memnun
» Robert pattinson Joy Mag. çevirisi(eclipse için müzik yazıyor)
» R. Pattinson Animasyon Karakteri Canlandırmak İçin Dreamworks'le Görüşüyor
» Robert Pattinson Eclipse Tanıtımı İçin "Tonight Show"a Katılabilir