'SeaL' Co-Admin
Mesaj Sayısı : 10029 Rap Puanı : 39 Doğum tarihi : 31/07/96 Kayıt tarihi : 13/07/09 Yaş : 28 Nerden : MaNiSa
| Konu: R-pattz BreakingDawn'da çekilecek olan seks sahnesi hakkında konuştu Paz Haz. 13, 2010 9:52 am | |
| Twilight Starı Robert, Breaking Dawn’daki Kris ile olacak olan seks sahnesi hakkında konuştu.
Robert, Breaking Dawn’daki seks sahnelerini konuşurken dalıp gidiyor.
‘’Bence bu ilginç olacak.Bu sahnenin nasıl olacağını görmek için sabırsızlanıyorum.’’ Diyor 24 yaşındaki Robert Pattinson Fransa’nın Premiere dergisine… ‘’Biz daha fazla oyalanmayacağız.Bella (Rob’un gerçek hayattaki sevgilisi Kristen) ‘Beni dönüştürmeni istiyorum’ diyor ve ben ona ‘Hayır,hayır,hayır’ diyorum.O bu filmde vampire dönüşecek.Evleneceğiz ve birlikte uyuyacağız…Henüz senaryoyu okumadım fakat eminim ki bu çok iyi olacak.Onların bunu nasıl çevireceklerini merak ediyorum.R-rated (+18 sınırı olan) bir filmle bu güzel yolculuğu sonlandıracağız.Biz Twilight’a geri dönerek yetişkin kişiler için hard-core (cinsel organları ve sevişme hareketlerini yakından gösteren) bir efsane yapsaydık, ah bunu hayal edebilirmisin?''
Breaking Dawn 3-D bir film olacak, böylece hayranlar için gerçekmiş gibi olabilecek. | |
|
Pelin Cullen Co-Admin
Mesaj Sayısı : 5699 Rap Puanı : 12 Doğum tarihi : 31/05/96 Kayıt tarihi : 23/08/09 Yaş : 28 Nerden : Cullen'ların evinden :) Rosalie'minnn odasından :) Ve Aşkımmmmın Riley'nin evinden :)
| Konu: Geri: R-pattz BreakingDawn'da çekilecek olan seks sahnesi hakkında konuştu Paz Haz. 13, 2010 3:12 pm | |
| | |
|