The Cullens* Yönetici
Mesaj Sayısı : 2501 Rap Puanı : 9 Kayıt tarihi : 03/07/09 Nerden : Forks
| Konu: Robert Pattinson - OK! Meksika Paz Mayıs 23, 2010 10:34 am | |
| Kızların sana rock yıldızı gibi davranması nasıl hissettiriyor ?
Dürüst olmak gerekirse bunun benimle bir ilgisi yok. Onlar benim karakterim, mükkemmel erkeğin temsilcisi Edward ile ilgileniyorlar.
Ünlü olmak seninle uyuşuyor mu ?
Bu bir fenomen, sonu yokmuş gibi ve beynim hala bunu algılamayı bitiremedi. Fanlara her baktığımda bu garip bir şeye dönüşüyor. Meksika'da, İtalya'da ve şimdi birde Amerika Birleşik Devletlerin'de destekleniyorum. Nerede ilerlersem insanların reaksiyonu cığlıklar oluyor.
Garip bir fan anektodun var mı ?
Arabama, evimin dışına, küçük notlar bırakan bir takım kız vardı. İlk notlardan birinde "Ben acayip değilim ama lütfen beni ara yazıyordu". Ertesi gün notta "Lütfen beni görmezden gelme" diyordu. Ve ertesi gün "Beni görmezden gelmeye devam edersen kendimi öldüreceğim (ama garip değilim, tamam mı?"
Edward rolüne nasıl hazırlandın ?
Performansımı sebepsiz bir şekilde James Dean'in Rebel'ine kurdum çünkü; bu stilin bir vampir için eğlenceli olacağını düşündüm. Beden dilimi değiştirdim, çok fazla koştum, iki ay boyunca günde iki saat box çalıştım ve dürüstçe söylemem gerekirse hiç bu kadar formda olmamıştım. ( ) İşin tuhafı, hiçbir zaman sporda iyi olmadım.
Kristen Stewart ile ilişkin nasıl ?
Kristen mükkemmel, ve ilk tepkiniz onun telefon numarasını almayı istemek oluyor. Ama sonra kendime ekranda yaptığınız işin %90'ının oyunculuk ve birşeyleri yaratmak olduğunu hatırlatmak için zorladım. Bu karakteri onunla yaratma sürecinden zevkaldım. Tüm bir geceyi sahnelerimiz hakkında konuşarak ve ertesi günüde sahnenin alakasız görünümlerini savunabilirdik. Bu yaratıcı enerji aramızda özel bir bağ kurdu. Ebeveynlere bir kızı ayarttığın film posteri hakkında ne söyleyebilirsin ?
Vampirlerin sex yapamayacığını akıllarında bulundurmalılar. Bu tema ebeveynler için çok önemli çünkü; burada altta yatan bir kaçınma mesajı var. Bence Belle karakteride bir rol modeli çünkü o hasas ve tutkulu. Dürüst olmak gerekirse Twilight'In içeriği zararsız.
Gençken(Ergenken ) nasıldın ?
Filme gitmeyi çok severdim. Tonlarca film izledim. Ve eskiden çok da yazardım. Kendimi bir yazar olarak düşündüm. Kıyafet değiştirmekten nefret ettiğin doğru mu ?
Evet, bunu genellikle yapıyorum Bu röportaj için bu temiz kotları giydim ama kendi kokuma dayanamadığım anlar bile oluyor. Bu senin geleneğin falan mı?
Beğendiğim sadece bir kaç kıyafetim var. Ve sürekli seyahat ediyorum, yani yıkamak için vaktim olmuyor. Bu acınası, neden size bunu söylüyorum ?
Saçının böyle kalkık durmasını nasıl sağlıyorsun?
Yataktağan çıktığımdan beri böyle. Sadece yağlanıyor. Sadece yıkamıyorum, hiçbir zaman.
Küçükken duş alırken biir tür travmamı geçirdin ?
Babam saçımı taramaıyı severdi ve ben bundan nefret ederdim. Saçımın kişiliğmle bu kadar alakalı olması çok komik.
Yatak odanı tarif et.
Ailemin evinde ki odam 10 yaşımdan beri pek değişmedi. Ama şuan kaldığım oda çok iğrenç. Hijyenik olması olası değil, sanki orada bir serseri yaşıyor. Bir hayvanın mağarası gibi.
Boş zamanlarında ne yapıyorsun?
Film izliyorum, okuyorum, müzik yapıyorum.Dürüst olmak gerekirse pekte ilginç değilim. İdeal kız tipin nasıl?
Bilmiyorum, sürekli değişiyor. Önceden elde edilmesi zor olan deli kızlardan hoşlanırdım ama artık değil. Şimdi ise belli bir tipim yok.
Biriyle çıkıyor musun?
hayır, şuan film üzerine yoğunlaşıyorum.
Leonardo Di Caprio geldiğine memnun çünkü şimdi onun yerini sen alacaksın. Gençlerin taptığı kişi olarak.
Vov! Bu inanılmaz. Bunu bilmiyordum. Diğer genç aktörlere göre en inanılmaz kariyere sahip. Öyle bir kariyer isterdim.
Gerçek hayatta bir kızla onu korumak için kalır mısın ?
Eğer birinin onu korumama ihtiyacı varsa korurum. Ama karakterimin aksine her zaman çk korumacı değilim. | |
|